Iesakiet kādu mocīti izvēlēties,lai pabrauktu pa trasi un varbūt "lamā".
Kādi kuram +un-...SX 450-525 crf-450 yzf-450 ap 2005gadu
Man 185cm.,95kg.
Kuru mocīti izvēlēties???
-
- V8_virzulis
Es saku hondai nē. Es par KTM. Kad esi vienu izmēģinājis, vaļā netiek un to es domāju labā nozīmē. Un it sevišķi tie motori no 2004-2007, manuprāt, ļoti pārdomāti uztaisīti. Ja gadīsies veiksmīgi moci nopirkt, brauksi ar viņu ilgi un laimīgi. Un nekā dārga tajās detaļās arī nesaskatu. Manuprāt, KTM saudzē maku vairāk nekā japāņu moči.
4-stroke - music to my ears.
With age - get a cage.
With age - get a cage.
- V8_virzulis
Krabis wrote:ktm biznesa klases motocikls. ciets beņķis un 4i ātrumi vairāk nekas tur labs nav. lūzt un jūk visi moči bet ktms to dara kkā savādāk proti ātrāk un dārgāk
5ā gada honda man liekas ka nebūtu sūdīga
Manās acīs 4 ātrumi ir pluss. Jūk ātrāk un dārgāk - nekad nepiekritīšu. Esu redzējis visādus sabeigtus ktm motorus. Pārlūzušām kloķenēm, līkiem klaņiem, vārstiem utt. visu šo defektu iemesls ir bijusi cilvēku nemākulība, proti, tas kurš iepriekšējais veicis ktm motoram remontu. Ja cilvēki nemāk labot motociklus, tad nevainosim par to ktm. Tāpēc remontēsim savus motociklus pie cilvēkiem, kuri to māk darīt, nevis vietējā šķūnītī, kurā blokus ar cirvi šķeļ un meistarības augstākās virsotnes ir visu motoru ar hermētiķi piepildīt.
4-stroke - music to my ears.
With age - get a cage.
With age - get a cage.
Rollers wrote:pērc ktm, ir iespēja tikt pat pie diviem![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=WtUj3br21_E&feature=fvwrel
No radiatora Monster energy tek